Auto te water Schoorlstraat Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zaterdag 8 oktober 2016

AMSTERDAM РEen oudere man is zaterdagmiddag met zijn auto te water geraakt in de Schoorlstraat in Amsterdam-Noord. De hulpdiensten rukten rond 13:00 uur met groot materieel uit waaronder twee duikteams van de brandweer, twee ambulances en een traumahelikopter. De man is vermoedelijk onwel geworden toen hij vanuit de Alkmaarstraat kwam en bij de bocht naar de Schoorlstraat rechtdoor reed en vervolgens in het water belandde. Voordat hij te water raakte heeft hij eerst nog een geparkeerd staande auto geraakt. De man is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter is vlak voor de landing gecanceld en ook een tweede duikteam dat onderweg was is afbesteld. De brandweer heeft de auto aan de kant van de Ilperveldstraat uit het water getakeld. Een bergingsbedrijf heeft de auto vervolgens afgevoerd.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> De Echo >>> AT5