Twee personen aangehouden na vechtpartij in bus Meeuwenlaan Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Donderdag 25 augustus 2016

AMSTERDAM – Twee mannen zijn donderdagavond aangehouden na een flinke vechtpartij in een bus van het GVB in Amsterdam-Noord. De vechtpartij brak omstreeks 21:40 uur uit in lijn 33 die net vanaf de Valkenweg de Meeuwenlaan opdraaide. Brandweerlieden van een toevallig passerende brandweerauto hebben geprobeerd de twee vechtersbazen uit elkaar te houden. Eén verdachte is gelijk aangehouden, de tweede is is voor behandeling en onder politiebegeleiding overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling zal ook deze man worden aangehouden. Volgens een getuige zou de vechtpartij zijn ontstaan nadat een van beide mannen per ongeluk op de ander zijn slipper was gaan staan.

Zie ook: RTV Noord-Holland