Auto beschoten Sinderenstraat Amsterdam-Zuidoost

Deel dit bericht via:

Zaterdag 6 augustus 2016

AMSTERDAM – In de Sinderenstraat in Amsterdam-Zuidoost (Gaasperdam) is afgelopen nacht een auto beschoten. Volgens getuigen zouden er omstreeks 02:00 uur meerdere schoten zijn gelost. De politie is toen ter plaatse gekomen en hebben in de omgeving gezocht naar een eventueel slachtoffer of sporen. Die werden op dat moment niet aangetroffen. Toen de politie vanochtend met een buurtonderzoek bezig was trof men op de parkeerplaats een aantal kogelhulzen aan en kogelinslagen bij een geparkeerd staande zwarte BMW stationwagen. Rondom de auto zijn ten minste 8 kogels/kogelhulzen aangetroffen zo valt op te maken uit de nummerbordjes die forensisch rechercheurs hebben geplaatst. Volgens een buurtbewoner was de eigenaar kort voor de schietpartij thuis gekomen en zou hij volgens eigen zeggen een “conflict” hebben met iemand. Getuigen hebben direct na de schietpartij ook twee mannen hard zien wegrijden op een scooter. De forensisch rechercheurs hebben ter plaatse sporenonderzoek gedaan en de kogels/kogelhulzen veilig gesteld voor onderzoek.