Klopjacht op ontsnapte verdachte met handboei om in Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Dinsdag 2 augustus 2016

AMSTERDAM – De politie heeft dinsdagmiddag een klopjacht gehouden op een ontsnapte verdachte in Amsterdam-Noord. Omstreeks 16:00 uur werd via Burgernet opgeroepen om uit te kijken naar een licht getinte man van 20 jaar. De man zou lopen op blote voeten, had een ontbloot bovenlichaam, één arm in blauw gips en had een handboei om. De man zou er vandoor zijn gegaan na een melding van een bedreiging in een woning in de Marskramerstraat. Met een groot aantal politie-eenheden, waaronder een politiehelikopter en enkele hondengeleiders, werd een groot deel van de wijken Tuindorp Oostzaan, de Molenwijk en de Walvisbuurt uitgekamd. Sommige media melden dat de man rond 17:00 uur is aangehouden. Het afloopbericht van Burgernet meldt echter dat er nog wordt uitgekeken naar de verdachte.

Update: donderdag 15 september 2016

AMSTERDAM – De politie heeft vandaag bekend gemaakt dat de 20-jarige verdachte gisteren, woensdag 14 september, is aangehouden.

Zie ook: De Telegraaf >>> RTV Noord-Holland