Overval op woning Buiksloterbreek Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Dinsdag 21 juni 2016

AMSTERDAM – Drie nog onbekende personen hebben dinsdagochtend een overval gepleegd op een woning aan de Buiksloterbreek in Amsterdam-Noord. Drie negroïde mannen met capuchons en één met een groen vest zouden omstreeks 11:30 uur de woning zijn binnengedrongen. Op dat moment was alleen de 17-jarige zoon van het gezin thuis. Hij is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Via Burgernet is opgeroepen uit te kijken naar de overvallers. Ze zijn echter tot op heden nog niet aangetroffen. Forensisch rechercheurs hebben sporenonderzoek in de woning verricht. Het is niet bekend of de overvallers gewapend waren en of zij iets hebben buitgemaakt. Volgens een getuige is de woning enkele jaren geleden ook al doelwit geweest van een overval.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> RTV Noord-Holland >>> Dichtbij