Opnieuw een auto uitgebrand Westerlengte-Overslag Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Dinsdag 14 juni 2016

AMSTERDAM – Opnieuw is vannacht een auto uitgebrand in Amsterdam-Noord. Deze keer ging omstreeks 02:40 uur een geparkeerd staande taxi in vlammen op, op een parkeerplaats aan de Westerlengte bij Overslag, wederom in de wijk Banne II. De chauffeur werd gebeld door de taxi-centrale dat zij een noodoproep van hem kregen. De man was echter vrij en zat thuis. Toen hij op verzoek van de centrale bij zijn auto ging kijken om te zien of er misschien was ingebroken bleek het dat zijn auto in lichterlaaie stond. De auto kan als verloren worden beschouwd. Volgens de eigenaar was de auto nog maar een halfjaar oud. Er lijkt maar geen einde te komen aan de reeks autobranden die politie en brandweer in Amsterdam-Noord nu al een langere tijd bezig houdt. De teller staat voor 2016 nu op 43. Eergisteren brandde ‘s nachts nog een auto uit op de Varenweg terwijl vorige week zondag drie auto’s op Spinaker en maandag drie auto’s in vlammen opgingen op de Meeuwenlaan en Noorderbreedte. Ook deze laatste auto is door de politie in beslag genomen voor sporenonderzoek.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> RTV Noord-Holland >>> Dichtbij