Dode bij verkeersongeval Heemstedestraat Amsterdam

Deel dit bericht via:

Vrijdag 6 mei 2016

AMSTERDAM – Bij een aanrijding in de Heemstedestraat is vrijdagnacht een automobilist overleden. De politie is op zoek naar getuigen. Om 4:00 uur zag een voorbijganger een rode bestelauto van het merk Citroën tegen een pilaar van een viaduct staan. Hij schakelde direct hulpdiensten in om de automobilist, die nog in de auto zat, te redden. De brandweer knipte de bus open om hulp te kunnen verlenen aan de bestuurder, maar al snel bleek dat zij niets meer voor hem konden doen. De automobilist was een 45-jarige man uit Amsterdam. De bestelbus kwam vermoedelijk uit de richting van het Hoofddorpplein en reed over de Heemstedestraat in de richting van de Johan Huizingalaan. Op de Heemstedestraat botste hij om nog onbekende reden op een pijler van het viaduct van de A10. Er zijn vooralsnog geen aanwijzingen dat er andere voertuigen bij het ongeval betrokken zijn geweest. De politie is op zoek naar mensen die het ongeval hebben zien gebeuren. Ook wordt onderzocht of er bewakingscamera’s in de buurt zijn die het ongeval hebben vastgelegd. Mensen met informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.