Poging liquidatie Peter R. (44) Fregat Diemen

Deel dit bericht via:

Donderdag 5 november 2015

DIEMEN – Onbekenden hebben donderdagmiddag omstreeks 12:40 uur geprobeerd een man te liquideren in Diemen. Het slachtoffer, de 44-jarige Peter R., werd door meerdere daders gewapend met automatische vuurwapens, verschillende keren beschoten op de parkeerplaats van het Fregat. Peter R., in het criminele milieu bekend als ‘Pjotr’, zou de voormalig lijfwacht zijn geweest van de in 2011 geliquideerde Stanley Hillis en was een bekende van de in juni in Zaandam geliquideerde Lucas Boom. Peter R. probeerde te vluchten door over de stoep en een grasstrook weg te rijden maar belandde met zijn auto half in een sloot. Omstanders hebben hem uit zijn voertuig geholpen waarna hij met spoed is overgebracht naar een ziekenhuis. De daders gingen er vandoor in een lichtkleurige Volkswagen en zijn weggereden in de richting van het Diemerbos.