Man steekt broer dood onder ogen van kinderen Niasstraat Amsterdam

Deel dit bericht via:

Donderdag 25 december 2018

AMSTERDAM – In een woning in de Niasstraat in Amsterdam-Oost is bij een steekpartij op eerste kerstdag een 39-jarige man om het leven gekomen. Het slachtoffer werd onder de ogen van zijn kinderen, een meisje van 4 en een jongen van 11 jaar, door zijn eigen 41-jarige broer in de borst gestoken en overleed ter plaatse. In de woning was ook de oma van de kinderen aanwezig. De verdachte is na de steekpartij op de vlucht geslagen maar heeft zichzelf later met het gebruikte mes gemeld op een politiebureau. De man is aangehouden en ingesloten. De kinderen en de oma zijn opgevangen op het politiebureau. Forensisch rechercheurs doen sporenonderzoek in de woning. De aanleiding voor de dodelijke steekpartij is niet bekend.