Michael Eluamaka (49) doodgeschoten Hans Meerum Terwogtweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Dinsdag 27 mei 2008

AMSTERDAM – De politie heeft dinsdagochtend een stoffelijk overschot gevonden in Amsterdam-Noord. Het lichaam werd omstreeks 11:30 uur door een voorbijganger ontdekt in de bossages nabij een elektriciteitshuisje op de Hans Meerum Terwogtweg, tussen de IJdoornlaan en sportpark Elzenhagen. Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer de 49-jarige Nigeriaan Michael Eluamaka is, ook bekend als Chuka of Mike. Eluamaka blijkt door meerdere schoten om het leven te zijn gekomen. Het slachtoffer zou illegaal in Nederland verblijven en op Kikkenstein in Amsterdam-Zuidoost hebben gewoond. Michael Eluamaka was geen bekende van de politie en handelde in tweedehands goederen die hij in zijn geboorteland Nigeria verkocht. Of Eluamaka ook op de vindplaats is vermoord of elders is niet bekend.